Allmänna villkor


Bokningen är bindande både för beställare och hotellet i och med att den bekräftats av hotellet. Bekräftelse sker genom e-mail.

Vid bokning skall namn, e-postadress, postadress och mobiltelefonnummer. Incheckning sker från kl 15 på ankomstdagen eller enligt överenskommelse. Utcheckning sker senast kl 10 på avresedagen. 

Eventuell avbeställning kan göras gratis fram tills dagen innan ankomst.

Har du beställt för en viss tid men avreser före denna tids utgång får du betala samma ersättning som vid sen avbeställning. Utöver priset för den tid du vistats på hotellet debiteras ytterligare ett dygn.

Betalning sker i förskott via swish, bankgiro eller med kreditkort via PayPal on-line. Har ingen förskottsbetalning gjorts drar vi beloppet för vistelsen från det kreditkort som lämnats vid bokningen.

Företagsgästers boende kan faktureras mot en faktureringsavgift på 50 kronor.

Enligt svensk lag svarar hotellet för dig och dina ägodelar endast om skada vållats av hotellets personal. 

Gästen ansvarar själv för skada som han eller hans gäster vållar inom hotellet.

Det är strikt förbjudet att ta emot gäster som inte är en del av bokningen på hotellrummet.

Om du glömt någonting under din vistelse får du själv höra av dig till oss. Vi sparar kvarglömda saker i två månader och det bästa är om du själv eller någon annan kan hämta det du glömt. Vill du att vi skickar det kvarglömda till dig kostar det 300 kr plus porto/fraktkostnad.

Husdjur och rökning är inte tillåtna. Vid överträdelse av detta har vi rätt att debitera extra kostnader för brandkårsutryckning, allergisanering osv.