Bo hos oss

Rum

Våra standardrum ligger i källarplan och har oljade trägolv och sköna sängar, hårfön, TV, fåtölj, ett litet skrivbord och textilier från Shyness Interior. Alla rum har sitt eget helkaklade badrum med dusch & WC och golvvärme. Här ligger också vårt ekonomirum där du bor riktigt billigt, men det egna badrummet nås via en gemensam korridor.

Våra superfina deluxerum ligger på våningsplan två, tre och fyra. I dessa rum kommer sängarna från Atlantis och badrummen från Burlington Bathrooms. 

I vår familjesvit på våning tre finns ett eget pentry och i vår trädgårdsstudio i markplan bor du för dig själv i ett eget litet hus.
 

Extrasäng
Det finns möjlighet att ta in extrasäng eller barnsäng i några av våra rum. Extrasäng kostar 200 kronor per natt och barnsäng är gratis. Kontakta oss om du behöver extrasäng eller barnsäng.
 

Sänglinne och handukar
Förutom sänglinne ingår det alltid en liten och en stor handduk per person.


Internet

Våra gäster har gratis tillgång till internet via WiFi.


Frukost
Frukosten består vanligtvis av yoghurt, fil och flingor, mjukt och hårt bröd med pålägg, ägg, kaffe/the och juice.  Vi har några laktosfria, glutenfria och veganska alternativ på buffén. Frukosten serveras vardagar från 7 - 9 och helger 8-10.

Vill du beställa en extra frukost till någon som inte bor på hotellet med dig går det också bra:


Allergi
Vi har inte dun eller fjädrar i våra kuddar eller täcken.  Det finns ett begränsat urval av glutenfritt, laktosfritt och veganskt på frukosten.

Klädvård

Strykjärn & strykbräda finns att låna.


Husdjur och Rökning
Nej, husdjur får inte bo i våra rum och Check Inn är rökfritt.

Incheckning och utcheckning
Hos oss sköter du din incheckning själv genom att följa instruktionerna i mailet med ankomstinformation som vi skickar ut strax före din ankomst. Detta mail innehåller koden till ytterdörrarna - notera att detta är en speciell kod och inte den PIN-kod du får från bokningskanaler.

Du kan checka in från 15.00 och utcheckning sker senast 10.00. Det går bra att checka in två timmar tidigare och att checka ut upp till två timmar senare än detta och det kostar 250 kr.

Du klickar på någon av länkarna nedan för att komma till det tillval du önskar boka. Ett boknings/betalningsformulär öppnas i ett nytt fönster. Välj datum och tryck på sök, välj antal och tryck på nästa steg, fyll i dina kontaktuppgifter och slutför betalningen.

Bagage
Det går bra att lämna väskor över dagen i vårt lilla bagagerum, men det sker på egen risk eftersom rummet inte är låst. Din kod till entrédörrarna fungerar från klockan 9 på ankomstdagen och fram till klockan 16 på avresedagen. Du behöver inte kontakta oss för att använda bagagerummet.

Parkering
Vi har två egna parkeringsplatser som är gratis och det är först till kvarn som gäller - det går alltså inte att boka parkering i förväg. Om båda platserna skulle vara upptagna går det alltid lätt att hitta en plats på gatorna runt huset. Det är billigt på dagen och gratis på natten.