Bo hos oss

Rum

Våra standardrum ligger i källarplan och har oljade trägolv och sköna sängar, hårfön, TV, fåtölj, ett litet skrivbord och textilier från Shyness Interior. Alla rum har sitt eget helkaklade badrum med dusch & WC och golvvärme. Här ligger också vårt ekonomirum där du bor riktigt billigt, men det egna badrummet nås via en gemensam korridor, rummet saknar TV och fönstret är ett branfönster som inte går att öppna.

Våra helt nya och superfina deluxerum ligger på våningsplan två, tre och fyra. I dessa rum kommer sängarna från Atlantis och badrummen från Burlington Bathrooms. 

I vår familjesvit på våning tre finns ett eget pentry och i vår trädgårdsstudio i markplan bor du för dig själv i ett eget litet hus.
 

Extrasäng
Det finns möjlighet att ta in extrasäng eller barnsäng i några av våra rum. Extrasäng kostar 200 kronor per natt och barnsäng är gratis.
 

Sänglinne och handukar
Förutom sänglinne ingår det alltid en liten och en stor handduk per person.


Internet

Våra gäster har gratis tillgång till internet via WiFi.


Frukost
Frukosten består vanligtvis av yoghurt, fil och flingor, mjukt och hårt bröd med pålägg, ägg, kaffe/the och juice. Säg till om du har några speciella behov så försöker vi fixa det (laktosfritt, glutenfritt osv). Frukosten serveras vardagar från 7 - 9 och helger 8-10.


Klädvård

Strykjärn & strykbräda finns att låna och behöver du tvätta någonting finns tvättmaskin och torktumlare (får användas 13.00 - 20.00, prata med oss innan, pris 100 kr per maskin).


Husdjur och Rökning
Nej, husdjur får inte bo i våra rum och Check Inn är rökfritt.


Incheckning och utcheckning
Incheckning från 15.00 och utcheckning senast 10.00. Du kan checka in upp till två timmar tidigare och checka ut upp till två timmar senare än detta och priset är då 100 kr per timma - vänligen kontakta oss om du vill ändra dina tider. Det går också bra att lämna väskor över dagen.
 

Parkering
Vi har två egna parkeringsplatser som är gratis och det är först till kvarn som gäller - det går alltså inte att boka parkering i förväg. Om båda platserna skulle vara upptagna går det alltid lätt att hitta en plats på gatorna runt huset. Det är billigt på dagen och gratis på natten.