Betala

Normalt sett lämnar du dina kortuppgifter i samband med att du bokar. Informationen om ditt kort hamnar i vårt bokningssystem - naturligtvis krypterat så att vi inte kan se kortinformationen.

Vi drar pengarna för din vistelse strax innan du kommer och skickar därefter ett kvitto till dig via mail. Om du har speciella önskemål om exempelvis företagsnamn på kvittot är det bra om du anger komplett information när du gör din bokning eller meddelar oss innan vi drar betalningen. Det är komplicerat att ändra i efterskott.

Om vi av någon anledning inte fått korrekta/kompletta kortuppgifter till vårt system vid bokningen sparas ingen information alls om ditt kort. Då kan du enkelt och säkert lägga till dina kortuppgifter via formuläret nedan. Du loggar in med det femsiffriga bokningsnummer du fått från oss och efternamnet exakt som det är skrivet i bokningsbekräftelsen (se mail från oss):

Om du av någon anledning inte vill betala med kort finns det följande alternativ: 

Swish: 123 099 00 10
Bankgiro: 849-3090

Ange alltid ditt bokningsnummer vid betalning.

Vi accepterar inte kontant betalning!

Vi fakturerar gärna företag när vi kommit överens om det i samband med bokningen och då bokningen skett direkt hos oss (inte via någon bokningskanal).